default header

   enercom in utiliteitsbouw

 

Of het gaat om gebouwen voor cultuur, retail, op- en overslag, vee- en paardenstallen of sport: kiezen voor Enercom is kiezen voor ontzorging en toegevoegde waarde. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of het onderhoud.

 

Maatwerk:


Elk project behandelen we als maatwerk, waarbij we uitstekend op de hoogte zijn van de geldende regelgeving. We verzorgen de vaak complexe toegangscontrole installaties in culturele gebouwen met meerdere gebruikers en realiseren de upgrade van uw winkel in korte tijd zodat de verkoop zo min mogelijk hinder ondervindt, of we voorzien het dak van uw sporthal of paardenstal van zonnepanelen om zo de uitbatingkost van uw faciliteiten te reduceren.


Voordeel van een totaalinstallateur:

 
Als totaalinstallateur kunnen wij werkelijk alle denkbare facetten van de installatietechniek voor u verzorgen: zowel verwarming, verlichting, data en telefooninstallatie, maar ook de toegangsbeveiliging, gebouwbeheersysteem, brandveiligheid en energiebesparende technieken. Bij Enercom kunt u alles in één hand onderbrengen zodat u er geen omkijken naar heeft.