default header

 

   enercom in kantoren

 

Realisatie en onderhoud van kantoren is één van de kwaliteiten van Enercom. Daarbij verzorgen wij een op maat gesneden installatie, aangepast aan de wensen van de gebruiker. We bieden daarbij een geïntegreerde oplossing: zowel verwarming, verlichting, data en telefooninstallatie, maar ook de toegangsbeveiliging, gebouwbeheersysteem en energiebesparende technieken. Uiteraard realiseren wij ook een gespecialiseerd deel van al deze toepassingen.


Lage exploitatiekosten:


Bij ontwerp en realisatie van installaties in kantoren geldt bij Enercom als uitgangspunt dat niet alleen de eerste aanschaf van een installatie aantrekkelijk is qua investering maar vooral ook dat de exploitatiekosten zo laag mogelijk zijn. Wij zijn gespecialiseerd in energiezuinige, onderhoudsvriendelijke installaties die wellicht in aanvang iets duurder, maar op de lange termijn goedkoper zijn. Daarbij maken we, afhankelijk van soort en omvang van het kantoor, gebruik van bijvoorbeeld energiezuinige verlichting, verwarming en koeling met behulp van een bodemopslagsysteem en geavanceerde gebouwbeheerssystemen. Indien gewenst beheren we de installatie op afstand zodat storingen al verholpen worden nog voor de gebruiker ze in de gaten heeft.


Renovaties:


Ook voor renovatie van uw kantoorpand is Enercom de beste partner. We renoveren niet alleen leegstaande kantoren, maar juist ook gebouwen die volop in bedrijf zijn. In dat geval stemmen we onze werkzaamheden nauwkeurig af op het werkproces van de gebruiker. Zo ondervindt deze zo min mogelijk hinder van de renovatie terwijl hij wel zijn kantoor kan verbeteren qua comfort en gebruiksgemak. Het feit dat Enercom thuis is in alle installatiedisciplines biedt daarbij extra voordeel. Met één partij kan alles worden afgestemd en gerealiseerd. Overigens verzorgen wij ook eventueel alle andere facetten van een renovatie, dus ook het schilderwerk, plafonds, vloerbedekking en aanpassingen in scheidingswanden.