default header

   enercom in gezondheidszorg

 

Bouwen voor de gezondheidszorg is één van de kwaliteiten van Enercom. Of het hierbij nu gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of het onderhoud; kiezen voor Enercom is kiezen voor ontzorging en toegevoegde waarde. Daarbij zijn wij constant op zoek naar innovaties die het mogelijk maken met minder personeel betere zorg aan te bieden. Door in een vroeg stadium mee te denken over het combineren van techniek en bouwfysica, werken we samen met onze opdrachtgevers aan een optimale zorgverlening.

 

Slimme en duurzame installaties:


Bij onze werkzaamheden streven we door toepassing van slimme techniek naar de kleinst mogelijke installaties met het beste rendement door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de omgeving. Bijvoorbeeld koudeopslag in de bodem voor de koeling waardoor geen koelmachines nodig zijn of het gebruik van de zon voor verwarming. Vanuit haar duurzame strategie streeft Enercom naar topinstallaties met een zo laag mogelijk energieverbuik.

 

Het voordeel van een totaalinstallateur:


Als totaalinstallateur kunnen wij werkelijk alle denkbare facetten van de installatietechniek voor u verzorgen. Van ICT infrastructuur tot totale beveiliging van uw gebouwen. Uiteraard zijn wij hierbij op de hoogte van de laatste snufjes op het gebied van domotica, op afstand bedienbare verlichtings- en zonweringsystemen, personenzoek- en communicatie installaties, verpleegoproepsystemen, enzovoort.
Tevens kan Enercom u helpen met het opzetten van een volledig geïntegreerd gebouwbeheersysteem (GBS) waarmee een optimaal beheer van uw gebouw op afstand mogelijk is.
Niet alleen heeft u bij de keuze voor Enercom alles in één hand; ook heeft dit als bijkomend voordeel dat we bij een verbouwing of bij het doen van onderhoud snel en geruisloos kunnen werken zonder de dagelijkse gang van zaken onnodig te verstoren.