default header

kernthema's

 

Duurzaamheid

 

De voorraad fossiele brandstoffen raakt uitgeput. Enercom is zich hier al jaren van bewust en loopt voorop met het toepassen van technologische innovaties op het gebied van duurzame energie. ‘Duurzaamheid’ is hét speerpunt van de Enercom strategie en vormt mee de basis voor onze slogan: ‘Energie en comfort’. Ook intern geeft Enercom inhoud aan haar streven naar duurzaamheid. De Enercom kantoren maken gebruik van groene stroom, medewerkers rijden in energiezuinige auto’s en we gebruiken minder papier.

 

Comfort

 

Een comfortabel woon en werkklimaat vormt de basis van een prettig bestaan en bevordert goede prestaties. Enercom realiseert optimaal ontworpen installaties voor verwarming, koeling, verlichting en sturing die een maximaal comfort bieden. Ook levert Enercom Gebouwbeheerssystemen (GBS) en airco’s voor kleine kantoren en woningen. Bij Enercom is uw comfort onze zorg.

 

Veiligheid

 

De samenleving vraagt in toenemende mate om beveiliging van personen, eigendommen en gebouwen. Enercom is onder actief op het gebied van toegangsbewaking, inbraakbeveiliging en CCTV-bewaking voor dreiging van buitenaf.  Maar ook aan dreiging van binnenuit wordt aandacht besteed met rook- en gasdetectoren, automatisch uitschakelen toestellen bij defecten of afwezigheid, etc.  Zo werken we samen met onze klanten aan maximale veiligheid.

 

Communicatie

 

In hoog tempo heeft informatie- en communicatietechnologie (ICT) de wereld veroverd. Vrijwel elk primair bedrijfsproces draait inmiddels dankzij snelle processors en slimme software. Nauwelijks is er meer een werk- of woonplek denkbaar zonder computer en internet. Communicatie moet altijd en overal mogelijk zijn en steeds sneller. Enercom levert de meest moderne datanetwerken en telecominstallaties.

 

Zorg

 

Niet alleen het ‘ontzorgen’, maar ook het ‘zorgen voor’ is een belangrijk thema voor Enercom. De toenemende vergrijzing vergroot de druk op de gezondheidszorg. Door diverse slimme technische oplossingen bereiken we dat de beschikbare zorg effectiever kan worden ingezet. Ook in bedrijfspanden is de zorg voor gebouw en installaties noodzaak. Een gebouw dat qua onderhoud en klimaat perfect in orde is, heeft een bewezen positieve invloed op de prestaties van de medewerkers. Terwijl de klant zich concentreert op zijn kernactiviteiten neemt Enercom geruisloos de zorg voor het bedrijfspand over.