default header

   enercom in onderwijs 

 

De leerlingen van nu bepalen de arbeidsmarkt van morgen. Daarom vinden wij het zo belangrijk dat onderwijsinstellingen optimaal functioneren. Een goed gebouw is daarbij een belangrijke voorwaarde. Uitgebreide onderzoeken bewezen al dat een goed klimaat in de klas significante invloed heeft op leerprestaties. Enercom maakt zich sterk voor gezonde klassen en efficiënte schoolgebouwen met optimale voorzieningen. Onze ervaring met realisatie van onderwijsvormen als basisscholen, brede scholen, regionale opleidingscentra, hogescholen, scholen voor voortgezet onderwijs en universiteiten hebben ons gemaakt tot een flexibele, innovatieve en betrouwbare partner voor de realisatie van onderwijsgebouwen.


Het voordeel van een totaalinstallateur:

 

Als totaalinstallateur kunnen wij werkelijk alle denkbare facetten van de elektrotechnische installatietechniek in een onderwijsgebouw verzorgen. Dat geldt niet alleen voor de klimaatinstallaties en stroomvoorziening maar ook de uitgebreide ICT infrastructuur en computeraansluitingen die in een hedendaags onderwijsgebouw tot de basisuitrusting behoren. Uiteraard draaien wij onze hand niet om voor het realiseren van een complexe beveiligingsinstallatie in een multifunctioneel gebouw met meerdere gebruikers.

Niet alleen heeft u bij de keuze voor Enercom alles in één hand; ook heeft dit als voordeel dat we bij een verbouwing van een onderwijsgebouw of bij het doen van onderhoud snel en geruisloos werken zonder de dagelijkse gang van zaken in de school onnodig te verstoren.