default header

Nieuws

Laat uw vrienden, familie en buren kennismaken met enercom en ontvang een cadeaubon

Overtuig uw vrienden om ook over te stappen naar de productie van groene elektriciteit en ontvang van enercom een cadeaubon.

 

Nog steeds heel wat mensen denken dat het vandaag de dag onmogelijk is om door middel van het aanschaffen van photovoltaïsche panelen geld te verdienen.  De tegemoetkomingen (GSC en fiscale maatregelen) waarop men in België aanspraak kan maken zijn op dit ogenblik net veel gunstiger dan in de ons omringende landen.  We hebben dus nog een weg af te leggen op het vlak van groene energie... Maar moesten we op elk dak zonnepanelen plaatsen dan zou één dag zonlicht in België volstaan, om te voldoen aan de vraag naar stroom van het ganse land gedurende één gans jaar. 

 

Spreek dus over Enercom met uw vrienden, buren en familieleden en ontvang een leuk geschenkje dat werkt op zonlicht.  Bezorg ons daarom via de contact-pagina de gegevens van drie mensen die geïnteresseerd zijn in zonnepanelen.  Wij nemen geheel vrijblijvend contact met hen op en verschaffen hen onze uitgebreide uitleg.

 

Indien één van de personen waarvan u ons de coördinaten bezorgde, beslist om klant te worden bij Enercom, ontvangt u van ons een cadeaubon van 100 eur.

 

 

Samen met buren, vrienden of familie luisteren naar een verhelderende en correcte uitleg en aanspraak maken op een groepsactie; aarzel niet en contacteer enercom.

 

U bent de trotse bezitter van een photovoltaïsche zonnepanelen installatie.  Velen willen uw voorbeeld volgen.  Geniet uw installatie ook heel wat aandacht bij vrienden, familie, buren, werkmakkers,...  Daarom heeft Enercom een leuke formule uitgewerkt : u nodigt gasten uit, en wij organiseren een leuke en informatieve avond waarbij wij uw gasten heel wat wijzer zullen maken over alles omtrent photovoltaïsche panelen.  Wij zorgen voor de wijn en de kaas!!!

 

Aarzel niet ons te contacteren en vertel ons dat u een groepje geïnteresseerden kan samenbrengen...  Enercom organiseert voor u de rest en voor elke verkoop ontvangt u wederom een cadeaubon.